UNIC IN JUDETUL VALCEA : OPERATII CATARACTA SI CHIRURGIE VITREO-RETINIANA

Calea lui Traian Nr 84, Bl S7/2, parter

Programări la: 0725 244 223​

L - V: 09:00 - 20:00 S : 09:00 - 14:00
D: inchis

office@medicalmavision.ro

Despre clinica noastră

Despre clinica noastră

Totul a început cu un vis, din pasiunea pentru oftalmologie și din dorința de a oferi servicii medicale oftalmologice de înaltă calitate.

Visul a devenit realitate în anul 2012 când am înființat Clinica Medicalma Vision și, așa cum transmite și numele, ne-am dorit să creem un concept de medicină “MEDIC” cu suflet “ ALMA” , pentru ca pacienții noștri să se simtă în siguranță, oferindu-le servicii medicale oftalmologice de calitate, cu aparatură de ultimă generație, să ne simtă aproape și să se simtă înțeleși, prioritatea noastră fiind să le îmbunătățim calitatea vieții prin păstrarea vederii.

 Alegerea pentru oftalmologie a izvorât din pasiunea pentru zâmbetele și recunoștința oamenilor atunci când reușești să îi ajuți să vadă bine, simțul vizual fiind cel mai important simț al omului și putem spune că de el depind toate celelalte simțuri, iar apoi, prin ambiție, dăruire, multă muncă și perseverență, am câstigat prietenia și încrederea miilor de pacienți care ne-au trecut pragul.

Produse optică

Alegem împreună perechea de ochelari care ți se potriveste

Produse optică

Alegem împreună perechea de ochelari care ți se potriveste

De ce să alegi 
Medicalma Clinic?

Prin calitatea actului medical realizat de către medicii noștri oftalmologi supraspecializați în diverse patologii oculare, cum ar fi: oftalmolopediatrie, patologia retiniană, patologia corneană, chirurgie refractivă (PRK, Femto LASIK), patologia cristaliniană (cataractă), glaucom sau afecțiuni ale suprafeței oculare.

Ne-am propus să ne remarcăm prin profesionalism și servicii de calitate excepțională care au la bază un set de valori la un nivel ridicat de exigență.

Ne preocupă sănătatea pacienților noștri . Pentru fiecare membru din echipa noastră, interacțiunea cu dumneavoastră, pacienții noștri, este o oportunitate de a-și exercita pasiunea și utiliza cunoștiințele, experiența și resursele de ultimă actualitate în tehnologie și medicină, deoarece ne dorim să vă fim parteneri de încredere pentru a vă păstra vederea sanatoasă.

Pentru dumneavoastră, pacienții noștri, ne dorim să aducem inovația, excelența și performanța în tot ceea ce facem.

Inovăm prin introducerea procedurilor medicale moderne și suntem susținuți de dotările de ultimă generație de care beneficiem.

La Medicalma beneficiați de cel mai performant tomograf ocular 3D-TOPCON OCT – 2000. Copiii dumneavoastră beneficiază de PLUSOPTIX – ultima tehnologie de screening vizual al copilului mic și foarte mic.

Ne bucurăm să vă putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate și vă așteptăm de fiecare dată cu mult profesionalism și implicare în găsirea celor mai bune soluții terapeutice pentru a vă pastra calitatea vederii.

Ne bucurăm să vă putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate și vă așteptăm de fiecare dată cu mult profesionalism și implicare în găsirea celor mai bune soluții terapeutice pentru a vă pastra calitatea vederii.

Fă-ți o programare online

Doctor Mihai Constantin

Medic Specialist Oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, Chirurg pol anterior. Membru în numeroase Societăți Oftalmologice din țară și străinătate. A participat la congrese și conferințe internaționale de profil și la numeroase schimburi de experiență în clinici de prestigiu din Europa.