Despre clinica noastră

Despre clinica noastră

Totul a început cu un vis, din pasiunea pentru oftalmologie și din dorința de a oferi servicii medicale oftalmologice de înaltă calitate.

Visul a devenit realitate în anul 2012 când am înființat Clinica Medicalma Vision și, așa cum transmite și numele, ne-am dorit să creem un concept de medicină “MEDIC” cu suflet “ ALMA” , pentru ca pacienții noștri să se simtă în siguranță, oferindu-le servicii medicale oftalmologice de calitate, cu aparatură de ultimă generație, să ne simtă aproape și să se simtă înțeleși, prioritatea noastră fiind să le îmbunătățim calitatea vieții prin păstrarea vederii.

 Alegerea pentru oftalmologie a izvorât din pasiunea pentru zâmbetele și recunoștința oamenilor atunci când reușești să îi ajuți să vadă bine, simțul vizual fiind cel mai important simț al omului și putem spune că de el depind toate celelalte simțuri, iar apoi, prin ambiție, dăruire, multă muncă și perseverență, am câstigat prietenia și încrederea miilor de pacienți care ne-au trecut pragul.

ECHIPA NOASTRĂ

Ne mândrim cu o echipă de medici oftalmologi din București, foarte dedicați, supraspecializați în: oftalmopediatrie, patologia retiniană, patologia corneană, chirurgie refractivă (PRK, Femto LASIK), patologia cristaliniană (cataracta), glaucom, afecțiuni ale suprafeței oculare, ce vin la Rîmnicu Vâlcea pe bază de programari pentru a avea grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră.

Pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru pacienții noștri, medicii oftalmologi din echipa Medicalma participă cu multă dedicare și interes la congrese și cursuri interne și internaționale ce prezintă noutăți din domeniul oftalmologiei, utilizând cele mai avansate tehnologii la nivel mondial.

Doctor 
Mihai Constantin

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG, doctor in stiinte medicale


Medic Specialist Oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, Chirurg pol anterior. Membru în numeroase Societăți Oftalmologice din țară și străinătate. A participat la congrese și conferințe internaționale de profil și la numeroase schimburi de experiență în clinici de prestigiu din Europa.

Doctor 
Ciucă Cristina

Medic specialist oftalmolog

Lucrează atât în domeniul privat cât și în Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București ca medic de gardă în cadrul departamentului de Primiri-Urgente.
Specializată în patologiile polului anterior și posterior, în prescrierea ochelarilor de vedere și a lentilelor de contact la adulți și copii.
Competențe în ecografie oculară, tomografie oculară, tratamente laser de pol anterior și injecții intraoculare.

Doctor 
Hurezanu Cătălin

Medic specialist oftalmolog

Medic Specialist Oftalmolog In Bucuresti, supraspecializat în oftalmopediatrie, spraspecializat în oculoplastie, chirurgia pleaopelor și a căilor lacrimale.

Doctor 
Grigore Malvina Maria

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE

Specializată în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor oculare, a urgențelor oftalmologice atât la adulți cât și la copii, cu competență în ecografie oculară, tomografie oculară, tratamente laser de pol anterior și injecții intraoculare. 

Doctor 
Alexandra Diana Năstase

Medic specialist oftalmolog

Specializată în traumatologie, urgențe oftalmologice și chirurgia polului anterior.
Este specializată în intervenții chirurgicale, diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice majore și minore.

Doctor 
Zamfir Mădălina Nicoleta

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG

Este specializată în diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice minore și majore și în prescrierea ochelarilor de vedere la adulti si copii.

BALICI ALINA

ASISTENT MEDICAL

 Persoana ambiţioasa ,meticuloasa, serioasa, responsabila, cu o experienta vasta ca asistent medical in domeniul oftalmologie. 

Gîngu Ramona

Optometrist

 Cu o atitudine pozitiva, orientate catre rezultate, Ramona este foarte pasionata de ceea ce face si este foarte dornica să iși folosească cunoștințele si experiența pentru a putea oferi cele mai bune servicii pacienților. 

Are o experienta vasta de peste 15 ani in domeniul opticii medicale atat ca optician cat si ca optometrist. 

Perpelea Ramona

CONSILIER VANZARI

 Este o persoana proactiva, energica, deschisa catre nou, comunica si relationeaza cu usurinta, cu clientii; 

Asigura consiliere intr-o maniera amabila, prietenoasa si eficienta 

Mihai Alina

Manager MedicalmaVision

Experiență vastă în domeniul medical, peste 10 ani în industria farmaceutică, participări la numeroase cursuri, congrese înterne și internaționale atât în domeniul medical cât și cel al dezvoltării personale și manageriale.

“Iubesc și pun multă pasiune și dedicare în tot ceea ce fac, iar deviza mea este: Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta.” – CONFUCIUS

 Codreanu
Romeo-Lucian

optometrist

Un bun profesionist, cu o vastă experiență în Optometrie. 
Mereu în temă cu ultimele inovații în ceea ce privește cercetarea științifică și tehnologia în domeniul opticii medicale.

Mesescu
Georgiana

COORDONATOR OPTICĂ MEDICALMAVISION

Optician, consilier de imagine și coordonatorul activității din optica Medicalma Vision.
Este o persoană dedicată, implicată, dornică de a oferi cele mai bune soluții în alegerea ramelor și lentilelor în raport cu nevoile și asteptările clienților nostri, punand în practică ceea ce au prescris medicii oftalmologi și optometriștii.

Prujoiu Denisa

CONSILIER VANZARI

 Este o persoana sociabila si cu bune abilitati de comunicare, relationare. 

Atitudine pozitiva si personalitate placuta. Spirit de echipa orientat catre rezultate. 

De ce să alegi 
Medicalma Clinic?

Prin calitatea actului medical realizat de către medicii noștri oftalmologi supraspecializați în diverse patologii oculare, cum ar fi: oftalmolopediatrie, patologia retiniană, patologia corneană, chirurgie refractivă (PRK, Femto LASIK), patologia cristaliniană (cataractă), glaucom sau afecțiuni ale suprafeței oculare.

Ne-am propus să ne remarcăm prin profesionalism și servicii de calitate excepțională care au la bază un set de valori la un nivel ridicat de exigență.

Ne preocupă sănătatea pacienților noștri . Pentru fiecare membru din echipa noastră, interacțiunea cu dumneavoastră, pacienții noștri, este o oportunitate de a-și exercita pasiunea și utiliza cunoștiințele, experiența și resursele de ultimă actualitate în tehnologie și medicină, deoarece ne dorim să vă fim parteneri de încredere pentru a vă păstra vederea sanatoasă.

Pentru dumneavoastră, pacienții noștri, ne dorim să aducem inovația, excelența și performanța în tot ceea ce facem.

Inovăm prin introducerea procedurilor medicale moderne și suntem susținuți de dotările de ultimă generație de care beneficiem.

La Medicalma beneficiați de cel mai performant tomograf ocular 3D-TOPCON OCT – 2000. Copiii dumneavoastră beneficiază de PLUSOPTIX – ultima tehnologie de screening vizual al copilului mic și foarte mic.

Consultații și investigații

Cercetăm împreună problema ta

Produse optică

Alegem împreună perechea de ochelari care ți se potriveste

Echipamente și tehnologie

Descoperă aparatura noastră

Dicționar oftalmologic

Înțelege boala de care suferi

Consultații și investigații

Cercetăm împreună problema ta

Produse optică

Alegem împreună perechea de ochelari care ți se potriveste

Echipamente și tehnologie

Descoperă aparatura noastră

Dicționar oftalmologic

Înțelege boala de care suferi

Ne bucurăm să vă putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate și vă așteptăm de fiecare dată cu mult profesionalism și implicare în găsirea celor mai bune soluții terapeutice pentru a vă pastra calitatea vederii.

Ne bucurăm să vă putem oferi servicii de cea mai înaltă calitate și vă așteptăm de fiecare dată cu mult profesionalism și implicare în găsirea celor mai bune soluții terapeutice pentru a vă pastra calitatea vederii.

Fă-ți o programare online