Participări la congrese interne și internaționale

Află mai multe despre pregătirile noastre profesionale

Participări la congrese interne și internaționale

Află mai multe despre pregătirile noastre profesionale

Pentru că ne dorim să fim mereu informați, astfel încât dumneavoastră, pacienții noștri, să beneficiați de servicii medicale de calitate la standarde internaționale.

Medicii oftalmologi din echipa Medicalma participă cu multa dedicare și interes la  numeroase congrese, conferințe și cursuri  ce prezintă ultimele invovații atât din domeniul medical cât și cel legat de optica utilizând cele mai avansate tehnologii.

Participări

29 SEPTEMBRIE - 01 OCTOMBRIE 2018

Am participat la Salonul Internațional de Optică SILMO 2018 care s-a desfășurat la Paris.

22 - 26 SEPTEMBRIE 2018 

Am participat la cea de-a 36-a ediție a Congresului Societății Europene de Cataractă și Chirurgie Refractivă de la Viena.

24 - 28 IUNIE 2018

Am participat la cea de-a 8-a ediție a Thessaloniki Vitreorentinal Summer School.

07 - 10 IUNIE 2018

Echipa noastră de medici a participat la cel de-al V-lea Congres al Societații Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă cu participare internațională și la Conferința Anuala a Societații Române Retina ce s-a desfasurat la  Eforie Nord.
 

14 - 17 MARTIE 2018

Am participat la cea de-a XI-a ediție a Congresului National al Societații Române de Glaucom ce a avut loc la Poiana Brasov.

22 - 25 IUNIE 2017

Am participat la cel de-al IV-lea Congres al Societații Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă cu participare internațională și la Conferința Anuală a Societății Române Retina la Eforie Nord.
 

06 - 09 MAI 2017

Medicii din echipa Medicalma au participat la cea de-a 123-a ediție a Congresului Societății Franceze ce s-a desfășurat la Paris.

23 - 26 IUNIE 2016

Am participat la cel de-al III-lea Congres al Societății Române de Cataractă și Chirurgie Refractivă cu participare internațională.
 

03 - 05 IUNIE 2016

Am participat la a XV-a ediție a Salonului de Optică și Optometrie, unde s-au prezentat cele mai mari branduri de rame și lentile și ultimele colecții ale unor designeri celebrii de rame. Congresul a avut loc în Brasov.

02 - 04 IUNIE 2016

Am participat la cea de-a 7 ediție a Congresului Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie. 
 

OCTOMBRIE 2015

Am participat la cea de-a XX-a ediție a întâlnirii Partenerilor Sover.

Vrei să iei legătura direct cu noi?

SUNĂ-NE

Vrei să iei legătura direct cu noi?

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

ia legătura cu noi prin telefon:

0725 244 223

sau vino la clinica noastră:

Strada Mihai Eminescu 24, Bloc B13, Râmnicu Vâlcea
L - V: 10:00 - 18:00 S: 10:00 - 13:00 D: închis

ECHIPA NOASTRĂ

Ne mândrim cu o echipă de medici oftalmologi din București, foarte dedicați, supraspecializați în: oftalmopediatrie, patologia retiniană, patologia corneană, chirurgie refractivă (PRK, Femto LASIK), patologia cristaliniană (cataracta), glaucom, afecțiuni ale suprafeței oculare, ce vin la Rîmnicu Vâlcea pe bază de programari pentru a avea grijă de sănătatea ochilor dumneavoastră.

Pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru pacienții noștri, medicii oftalmologi din echipa Medicalma participă cu multă dedicare și interes la congrese și cursuri interne și internaționale ce prezintă noutăți din domeniul oftalmologiei, utilizând cele mai avansate tehnologii la nivel mondial.

Doctor 
Mihai Constantin

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG, doctor in stiinte medicale


Medic Specialist Oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, Chirurg pol anterior. Membru în numeroase Societăți Oftalmologice din țară și străinătate. A participat la congrese și conferințe internaționale de profil și la numeroase schimburi de experiență în clinici de prestigiu din Europa.

Doctor 
Ciucă Cristina

Medic specialist oftalmolog

Lucrează atât în domeniul privat cât și în Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București ca medic de gardă în cadrul departamentului de Primiri-Urgente.
Specializată în patologiile polului anterior și posterior, în prescrierea ochelarilor de vedere și a lentilelor de contact la adulți și copii.
Competențe în ecografie oculară, tomografie oculară, tratamente laser de pol anterior și injecții intraoculare.

Doctor 
Hurezanu Cătălin

Medic specialist oftalmolog

Medic Specialist Oftalmolog In Bucuresti, supraspecializat în oftalmopediatrie, spraspecializat în oculoplastie, chirurgia pleaopelor și a căilor lacrimale.

Doctor 
Grigore Malvina Maria

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE

Specializată în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor oculare, a urgențelor oftalmologice atât la adulți cât și la copii, cu competență în ecografie oculară, tomografie oculară, tratamente laser de pol anterior și injecții intraoculare. 

Doctor 
Alexandra Diana Năstase

Medic specialist oftalmolog

Specializată în traumatologie, urgențe oftalmologice și chirurgia polului anterior.
Este specializată în intervenții chirurgicale, diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice majore și minore.

Doctor 
Zamfir Mădălina Nicoleta

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG

Este specializată în diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice minore și majore și în prescrierea ochelarilor de vedere la adulti si copii.

BALICI ALINA

ASISTENT MEDICAL

 Persoana ambiţioasa ,meticuloasa, serioasa, responsabila, cu o experienta vasta ca asistent medical in domeniul oftalmologie. 

Gîngu Ramona

Optometrist

 Cu o atitudine pozitiva, orientate catre rezultate, Ramona este foarte pasionata de ceea ce face si este foarte dornica să iși folosească cunoștințele si experiența pentru a putea oferi cele mai bune servicii pacienților. 

Are o experienta vasta de peste 15 ani in domeniul opticii medicale atat ca optician cat si ca optometrist. 

Perpelea Ramona

CONSILIER VANZARI

 Este o persoana proactiva, energica, deschisa catre nou, comunica si relationeaza cu usurinta, cu clientii; 

Asigura consiliere intr-o maniera amabila, prietenoasa si eficienta 

Mihai Alina

Manager MedicalmaVision

Experiență vastă în domeniul medical, peste 10 ani în industria farmaceutică, participări la numeroase cursuri, congrese înterne și internaționale atât în domeniul medical cât și cel al dezvoltării personale și manageriale.

“Iubesc și pun multă pasiune și dedicare în tot ceea ce fac, iar deviza mea este: Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta.” – CONFUCIUS

 Codreanu
Romeo-Lucian

optometrist

Un bun profesionist, cu o vastă experiență în Optometrie. 
Mereu în temă cu ultimele inovații în ceea ce privește cercetarea științifică și tehnologia în domeniul opticii medicale.

Mesescu
Georgiana

COORDONATOR OPTICĂ MEDICALMAVISION

Optician, consilier de imagine și coordonatorul activității din optica Medicalma Vision.
Este o persoană dedicată, implicată, dornică de a oferi cele mai bune soluții în alegerea ramelor și lentilelor în raport cu nevoile și asteptările clienților nostri, punand în practică ceea ce au prescris medicii oftalmologi și optometriștii.

Prujoiu Denisa

CONSILIER VANZARI

 Este o persoana sociabila si cu bune abilitati de comunicare, relationare. 

Atitudine pozitiva si personalitate placuta. Spirit de echipa orientat catre rezultate. 

Vrei să afli mai multe informații despre echipa, clinica și aparatura Medicalmavision?

Vrei să afli mai multe informații despre echipa, clinica și aparatura Medicalmavision?

Fă-ți o programare online