UNIC IN JUDETUL VALCEA : OPERATII CATARACTA SI CHIRURGIE VITREO-RETINIANA

Calea lui Traian Nr 84, Bl S7/2, parter

Programări la: 0725 244 223​

L - V: 09:00 - 20:00 S : 09:00 - 14:00
D: inchis

office@medicalmavision.ro

Pentru noi vederea dumneavoastra conteaza

Ochii sunt oglinda sufletului

Întrebări și răspunsuri

Află răspunsurile la cele mai frecvente întrebări.

Sunt anumite momente cheie ale vieții în care vă recomandăm efectuarea unui consult oftalmologic, indiferent dacă aveți sau nu probleme cu vederea.

În copilarie, primul consult oftalmologic se recomandă să fie la vârsta de 3 ani,
dacă până la această vârstă dumneavoastră ca parinte, medicul de familie sau medicul pediatru nu ați observat nimic în neregulă. De asemenea, dacă există un istoric familial de afecțiuni oftalmologice, de exemplu dacă parinții poartă ochelari, este important ca copilul să efectueze anual consultul oftalmologic.

În jurul vârstei de 40 de ani, vederea începe să fie afectată, în special vederea de aproape și se recomandă consultul oftalmologic complet care să includă neapărat examenul de fund de ochi și măsurarea tensiunii intraoculare.

După vârsta de 50 de ani vă recomandăm efectuarea consultului oftalmologic anual sau cel mult la 2 ani de zile.

Specialiștii noștri vă recomandă să mergeți de urgență la medicul oftalmolog atunci când aveți ochii roșii, uscați, vă ustură, vă dor, vedeți în ceață sau mai slab decât de obicei.

Poate să fie vorba despre o simplă conjunctivită, dar în egală măsură poate fi vorba și despre o afecțiune mai gravă care poate duce la afectarea vederii. 

În cazurile în care ați suferit traumatisme oculare (lovituri, înțepături, arsuri, etc.) trebuie să mergeți de urgență la medicul oftalmolog, în primul rând pentru a se evalua în ce măsură ochiul a fost afectat și pentru a pune un diagnostic și pentru a începe tratamentul, dacă este necesar.

Echipa noastră de medici oftalmologi vă recomandă consultul oftalmologic preventiv, deoarece există afecțiuni oftalmologice care pot duce la o scadere importantă și uneori ireversibilă a vederii, fără a avea simptome deosebite.

Anumite afecțiuni necesită controale oftalmologice periodice: hipertensiunea arterială, diabetul sau afecțiunile neurologice.

Există boli oftalmologice care necesită controale mai dese, cum ar fi glaucomul care necesită controlul tensiunii la 3 luni și examenul de câmp vizual de 2 ori pe an.

De asemenea degenerescența maculara, afecțiune degenerativă a fundului de ochi, care necesită urmarire cu frecvența în funcție de forma clinică.

Vizita la medicul oftalmolog este esențială pentru sănătatea vederii.

Dacă aveți probleme cu vederea sau dacă pur şi simplu a venit momentul să vă faceți un control oftalmologic, vă recomandăm să aveți în vedere câteva aspecte înainte de a vă prezenta la clinică pentru consultul oftalmologic:

1. Doamnelor le recomandăm să meargă nemachiate, iar dacă sunt purtatoare de lentile de contact să le scoată înainte de consultație.

2. Dacă suferiți de anumite boli care pot impacta calitatea vederii, vă recomandăm să aveți la dumneavoastră dosarul complet cu toate investigațiile anterioare.

3. Dacă sunteți purtatori de ochelari vă recomandăm să aduceți ochelarii pe care îi purtați în prezent.

Un examen oftalmologic corect și complet începe printr-un dialog între medic și pacient, referitor la antecedente medicale și familiale sau boli cronice.

Apoi se efectuează examenul de acuitate vizuală, care constă în citirea unor cifre și litere de pe un panou luminos. În acest punct, se pot determina dioptriile și dacă este nevoie de prescrierea ochelarilor.

Urmează expunerea la biomicroscop, pentru observarea părții din față a globului ocular, inclusiv a irisului, cristalinului și corneei.

Un alt pas foarte important este măsurarea tensiunii oculare, cu precădere la persoanele trecute de 35 de ani. Aceasta depistează glaucomul sau posibilitatea apariției acestei afecțiuni care poate duce la orbire.

Oftalmoscopul este aparatul care poate determina eventuale afecțiuni la nivelul fundului de ochi, retinei sau a nervului optic.

Un control nu durează mai mult de 30-45 de minute, e plăcut și nedureros.

Alegerea ochelarilor de vedere potriviți este foarte importantă pentru sănătatea ochilor și pentru calitatea vieții purtătorului de ochelari.

În primul rând, înainte de alegerea ochelarilor potriviți este important să efectuați un consult oftalmologic complet realizat de către un medic oftalmolog, acesta fiind cel mai în măsură să vă stabilească diagnosticul și dioptriile potrivite.

Apoi alegerea lentilelor este esențială în funcție de nevoile dumneavoastră, calitatea vederii depinzănd de calitatea lentilelor alese.

Este important ca rama pe care o alegeți să fie de calitate, să se așeze bine, să fie în armonie cu trăsăturile feței și să se potrivească stilului și personalității dumneavoastră.

Ochelarii de vedere nu se împrumută și nici nu îi putem achiziționa din supermarket-uri sau alte magazine ambulatorii deoarece vă pot agrava vederea.

Optica noastră vă pune la dispoziție o gamă variată de rame și lentile potrivite stilului și activităților pe care dumneavoastră le desfășurați.

Avem o gamă variată de lentile ce pornesc de la un simplu tratament antireflex, până la lentile cu tratament natural, lentile Energy (lentile speciale pentru calculator), lentile heliomate cu grade diferite de închidere, lentile heliomate ce se închid inclusiv în mașină, lentile bifocale și lentile progresive personalizate, cu grad rapid de adaptare.

Academia Americană de Oftalmologie și Strabism recomandă examinarea oftalmologică a tuturor copiilor între 6 luni și 1 an, apoi la 3 ani și nu mai târziu de 5 ani.  

Cea mai indicată modalitate de a proteja vederea copilului dumneavoastră este examinarea oftalmologică periodică.

Anumite afecțiuni, infecții congenitale sau dobândite, pot fi prezente încă de la naștere sau pot să apară la scurt timp.

Sistemul vizual nu este dezvoltat complet la naștere, astfel ochii copilului nu funcționează împreuna până la vârsta de 4 luni.

În primii ani de viață se dezvoltă cortexul vizual și căile de transmitere a semnalelor luminoase către creier, astfel abilitatea copilului de a vedea detalii se îmbunătățește continuu. Dezvoltarea cea mai rapidă a sistemului vizual se produce în primele șase luni de viață și continua să se dezvolte până la vârsta de 9 ani.

La început, bebelusul recunoaște fețele familiare, apoi începe să înțeleagă cum să ajungă si să prindă în mâini obiectele pe care le vede.

Până la vârsta de 4 ani va fi capabil să deseneze și să numească de asemenea diferite litere, forme sau imagini.

Pentru a putea face toate acestea, copilul trebuie sa fie capabil să vadă.                    85% din procesul de învățare al unui copil depinde de abilitatea lui de a vedea.

Copilul nu poate realiza faptul că nu vede bine, pentru el lumea este așa cum o percepe, astfel bebelușii cu tulburări de vedere vor învăța să perceapă lumea înconjuratoare într-un fel diferit față de cei care au o vedere normală.

Cu cât afecțiunile oftalmologice sunt depistate mai precoce, cu atat șansele de recuperare și de a avea o vedere normală cresc, astfel copilul poate avea o copilarie frumoasă în care se poate bucura de tot ceea ce oferă lumea înconjuratoare.

Ce trebuie să știți este faptul că anumite afecțiuni oftalmologice ale celor mici sunt greu de observat de către părinți și aproape imposibil de semnalat de către cei mici.

De aceea este foarte important să se efectueze consultul oftalmologic la vârsta de 3-4 ani, dacă părinții sau medicul pediatru nu semnalează nici o problemă până la această vârstă (altfel acesta trebuind efectuat mult mai devreme) și neapărat până la vâsta de 6 ani, deoarece viciile de refracție se pot corecta mult mai ușor.

Cele mai frecvente afecțiuni întălnite la copii sunt reprezentate de viciile de refracție (miopia, hipermetropia, astigmatismul), strabismul și cataracta congenitală.

Toate aceste afecțiuni netratate în copilarie pot avea repercursiuni destul de serioase pentru toata viața.  

Semnele și simptomele ce vă indică faptul că aveți nevoie de ochelari pot fi discrete de cele mai multe ori și de aceea le ignoram adesea cu ușurință, dar cu cât acționăm mai devreme și mergem la medicul oftalmolog cu atât avem mai multe șanse de a combate degradarea vederii și chiar de a o corecta.

Semnele care vă pot indica faptul că aveți nevoie de ochelari sunt:

1.  Durerile de cap sunt printre cele mai frecvente simptome. Ochii depun un efort mai mare, motiv pentru care apar și migrenele ce pot fi supărătoare și pot crea un disconfort destul de mare.

2. Stările de amețeală și somnolență pot de asemenea indica faptul că sunt anumite probleme, deși uneori poate nu conștientizăm faptul că acuitatea noastră vizuală a scăzut, organismul nostru se resimte și ne poate da anumite semnale precum amețeala sau somnolența.

3. Clipitul des, ochi obosiți și roșii, senzația de usturime sau uscăciune pot de asemenea fi semne că aveți o problemă oftalmologică.

4. Reducerea acuității vizuale se poate face remarcată prin:
– nevoia de a îndepărta cartea la lungimea brațului pentru a putea vedea clar scrisul
– statul foarte aproape de ecranul calculatorului
– obiectele ținute foarte aproape de ochi dar fără a avea un contur clar

Orice disconfort la nivelul ochilor trebuie tratat cu seriozitate, iar consultul oftalmologic periodic este singura metodă prin care ne putem păstra și bucura de vedere cât mai mult timp.

Marea majoritate dintre noi ne petrecem timpul în fața dispozitivelor electronice, fie că suntem la muncă și folosim laptopul, fie în timpul liber când folosim telefonul, tableta sau alte dispozitive.

Vederea încețoșată, senzația de mâncărime a ochilor, dureri de cap, ochi uscați sau roșii sunt câteva dintre neplăcerile și problemele ce pot apărea și ne pot da stări de disconfort.

Pentru a preveni aceste probleme și pentru a vă proteja vederea, ochelarii cu lentile de protecție pentru calculator reprezintă soluția ideală, deoarece aceste lentile sunt tratate astfel încât să blocheze lumina albastră emisă de dispozitivele electronice.

În fața monitorului, mușchii ochilor sunt solicitați la maxim pentru a fixa privirea la aceeași distanță ore întregi, în plus, în fața ecranelor digitale clipim mai rar, pauzele nu sunt făcute corespunzător, ceea ce conduce la apariția sindromului de ochi uscat.

La Medicalmavision vă așteaptă o gamă variată de lentile: Antireflex, Tratament Natural sau lentilele Energy (lentile cu filtre speciale pentru dispozitivele electronice).

Clipitul des la copii este unul dintre semnele ce merită să le luați în seamă și să vă gândiți să îi faceți copilului dumneavoastră un control oftalmologic.

Clipitul frecvent poate fi însoțit de prurit, copilul se scarpină excesiv în zona ochilor, in aceste cazuri, ne putem confrunta cu apariția unei conjunctivite alergice, iar în alte cazuri poate fi insoțit de dureri de cap datorate unui viciu de refracție (necesității purtarii ochelarilor).

În cazul astigmatismului, copilul poate clipi des pentru că nu vede bine și atunci, pentru câteva secunde, imaginea se clarifică. În acest caz, prin simpla compensare a dioptriilor (purtarea ochelarilor), dispare și acest semn.

În cazul miopiei care a crescut, ochelarii au devenit insuficienți ca dioptrii. Atunci, copilul poate strânge din ochi ca să vadă mai bine la distanță. Clipitul des la copii apare atunci când există o solicitare din punct de vedere vizual, nu pe tot timpul zilei.

În unele cazuri, în urma controlului oftalmologic se dovedeste a nu fi o problemă oculară, si atunci ne putem gandi la o problemă emoțională, un simplu tic emoțional sau o altă problemă de natură psihologică sau neurologică.

Da, copiii au chiar mai multă nevoie de ochelari de soare decât adulții, deoarece petrec mult mai mult timp în soare decât cei mari, iar ochii lor sunt mai sensibili. În plus, efectele razelor UV sunt cumulative pe tot parcursul vieții, astfel că protejarea ochilor trebuie să înceapă din copilarie.

De asemenea, riscul la care copilul este supus din cauza razelor ultraviolete și a luminii albastre crește odată cu altitudinea la care se află, dar și prin prezența sa într-un mediu reflectorizant, precum o zonă cu multă zapadă, cu mult nisip sau în apă.

Astfel ochelarii de soare pentru copii sunt cea mai bună alegere pentru protecția ochilor celor mici.

Vă recomandăm să cumpărați ochelarii de soare pentru copiii dumneavoastră numai din magazinele de specialitate.

Nu confundați culoarea închisă a lentilelor cu protectia UV oferită de acestea!

Nu cumpărați ochelari cu lentile colorate, amuzante și distractive, care sunt pe placul celor mici, dar care nu le garanteaza o sanatate perfectă a ochilor. 

La Medicalmavision specialiștii noștri vă stau la dispoziție pentru a alege cea mai potrivită pereche de ochelari pentru copiii dumneavoastră.

Pentru noi, vederea dumneavoastră contează!

Ochelarii progresivi reprezintă cea mai bună variantă atunci când aveți nevoie să purtați ochelari atât pentru vederea de aproape cât și pentru distanță, deoarece aveți un singur ochelar ce cuprinde atât vederea la distanță, intermediară cât și cea pentru aproape. Cu ajutorul ochelarilor progresivi o să scăpali de grija de a avea în permanență cu dumneavoastră mai multe perechi de ochelari.

Specialiștii noștri vă sfătuiesc  să alegeți un ochelar progresiv de calitate, deoarece calitatea lentilelor vă asigură calitatea vederii.

In optica noastră recomandam doar lentile progresive de top, personalizate, cu câmpuri largi de vedere ce asigură o adaptare rapidă și un confort vizual deosebit.

Performanțele lentilelor progresive sunt îmbunătățite prin tratamente antireflex, tratament hidrofob (nu permite sa adere picaturile de apă pe lentilă), tratament antistatic (nu permite să adere praful pe lentilă), tratament oleofob (nu permite să adere grasimile), ce conferă o claritate maximă a lentilelor.

De asemenea, lentilele progresive pot fi și în varianta fotocromatică, în funcție de cerințele estetice ale fiecărui purtator și de sensibilitatea la lumină.

Diabetul este o afecțiune gravă și dacă nu o tratați cum se cuvine poate duce la complicații serioase, printre care se numară și pierderea vederii.

Principala cauză de orbire în rândul pacienților cu diabet de tip 2, cu vârste cuprinse între 20 și 65 de ani este reprezentată de retinopatia diabetică. Această afecțiune apare pe fondul nivelului ridicat de glicemie și poate fi oprită din evoluție doar atunci când este diagnosticată în timp util.  

Semnele care trebuie luate în considerare sunt:
– vederea incețoșată, distorsionată
– senzația de val pe ochi sau chiar pierderea temporară a vederii pentru câteva ore
– puncte întunecate sau luminoase ce apar în câmpul vizual.

Cea mai bun cale de prevenire a problemelor de vedere în diabet sunt examenele oftalmologice periodice. De asemenea efectuarea investigațiilor precum Tomografia în Coerență optică (OCT) reprezintă un important instrument de diagnostic și urmarire a evoluției post terapeutice.

Dicționar oftalmologic

Află mai multe despre simptomele tale.

Este o afecțiune caracterizată prin opacitatea cristalinului și pierderea (parțială sau totală) a vederii. 

În urma unei intervenții chirurgicale cu o durată de numai 10-15 minute, vederea se poate recăpăta în totalitate.

Este consecința unui proces patologic intrauterin. 

Tehnicile actuale permit în cazuri selecționate intervenții chirurgicale speciale, folosind cristaline dedicate acestui tip de patologie (BAG in the LENS).

Este o inflamație a membranei transparente (denumită conjunctivă) care căptușește până la marginea corneei. 

Persoana care suferă de conjunctivită are ochii roșii, senzație de nisip în ochi, mâncărime, secreții care formează cruste noaptea, vedere tulbure și sensibilitate la lumină (fotofobie).

Este o boala în urma căreia apare afectarea vederii centrale. 

Se produc leziuni la nivelul maculei, cea cu rol în vederea culorilor și detaliilor obiectelor, necesare pentru vederea centrală.Sunt afectate activități precum cititul, condusul de autovehicule și recunoașterea persoanelor. 

Întrucât degenerescența maculară nu afectează și vederea periferică, nu apare orbirea completă. 

Riscul de apariție al degenerescenței maculare crește pe măsura avansării în vârstă, începând cu vârsta de 50 de ani.
Prezintă două forme: uscată și umedă.

Reprezintă o afecțiune gravă a ochiului consecutivă separării retinei de foita subiacentă sub efectul trecerii de lichid vitros sub retină.

Poate fi cauzată de un traumatism (contuzie sau plagă a globului ocular), poate avea origine tumorală sau inflamatorie. Dezlipirea de retină poate fi favorizată de prezența unei miopi puternice sau de afakie (lipsa cristalinului), de vârstă, de existența unor antecedente familiale.

Semnele care preced o dezlipire de retină sunt: percepţia de musculițe sau de puncte albăstrui luminoase cauzate de piederea aderenţei normale a corpului vitros la retină; apariţia unor fulgere albăstrui şi fixe cauzate de presiunea exercitată de corpul vitros asupra retinei; percepția unei „ploi de funingine” dată de o sângerare a retinei. Când retina este dezlipită subiectul are impresia că vede o pânză neagră pusă pe o parte a câmpului său vizual. 

Scăderea vederii indică faptul că macula (zona centrală a retinei) a fost atinsă.

Este o boală a ochiului care afecteaza nervul optic ducând la îngustarea câmpului vizual și pierderea progresivă a vederii; netratat duce la cecitate (orbire). 

Glaucomul se caracterizează prin creșterea tensiunii intraoculare și scăderea acuității vizuale. Glaucomul poate însă exista și când presiunea intraoculară este normală (glaucom normotensiv). Pierderea câmpului vizual asociat glaucomului este permanent și ireversibil. Glaucomul este a doua cauză de orbire la nivel mondial. 

În România se estimează că există mai mult de 150.000 de cazuri.

Este o afecţiune gravă care constuie una dintre principalele cauze de orbire la copii. 

Este împărțit în: 

– Glaucom infantil – apare la vârsta de 3-4 ani
– Glaucom juvenil – apare după vârsta de 10 ani 

Forma clinică cea mai frecventă este buftalmia, caracterizată prin distensia globului ocular, în special la nivelul segmentului anterior. Dacă tensiunea intraoculară nu este foarte mare, ca urmare a unei obstrucţii incomplete a unghiului camerular, nu există buftalmie sau apare doar o formă discretă. De obicei este bilateral, având în unele cazuri o evoluţie asimetrică.

Glaucomul congenital se manifestă prin: lacrimare, fotofobie intensă (sugarul îşi înfundă faţa în pernă pentru a evita lumina), congestie conjunctivală, dureri oculare puternice (copilul este agitat, plânge sau nu are poftă de mâncare).

La nou-născut şi la copii până la 1 an, fotofobia constituie un semn foarte important, care trebuie să ne ducă cu gândul la un glaucom congenital.

Este o afecțiune oculară în care se manifestă o deviație a unei axe oculare în raport cu cealaltă. 

Aceasta implică de obicei o lipsă de coordonare între mușchii extraoculari care împiedică focalizarea fiecărui ochi la același punct în spațiu, fiind afectată vederea binoculara (percepția în profunzime a spațiului).

Ochiul mai slab de obicei după un timp încetează să mai trimită semnale creierului, rezultând astfel fenomenul de ambliopie (ochiul lenes).

Sunt afecțiuni ale ochiului, constând într-un deficit al dioptrului ocular ce se manifestă prin scăderea acuității vizuale, însă aceasta este corectabilă prin dioptrii, mai ales în cazul copiilor.

Sunt reprezentate de către:

– miopie
– hipermetropie
– astigmatism

Este o tulburare de refracție a globului ocular, caracterizată prin faptul că imaginea obiectelor privite este focalizata în fața retinei. 

Altfel spus, un exces de convergența (în mod normal, imaginea obiectelor este focalizată pe retină, într-o zonă de acuitate vizuala maximă, denumită „pata galbenă”).

Este o tulburare de refracție a globului ocular; caracteristic acestei afecțiuni este faptul că obiectul privit de către o persoană (dupa ce lumina traversează sistemul de lentile ocular format din cornee și cristalin) nu va mai avea un focar de proiecție unic și punctiform, ci mai degrabă multiple focare liniare sau neregulate. 

Altfel formulat, puterea de refracție a globului ocular nu este aceeași pe toate meridianele, iar imaginea unui obiect, proiectată pe retină, devine de formă eliptică.

Este fenomenul de diminuare a puterii de acomodare a ochiului datorat îmbătrânirii. 

Una din explicațiile cele mai frecvent oferite face referire la pierderea progresivă a elasticității cristalinului odată cu înaintarea în vârstă la care se adaugă, ca factor agravant, pierderea puterii de contractare și relaxare a mușchilor ciliari (mușchi ce controlează bombarea cristalinului).

Prezbitismul nu este o boală ci o condiție care se întâmplă mai devreme sau mai tărziu cu oricine. Simptomele apar între 40 și 50 de ani. Pentru cei care văd bine la distanță, primele semne constau în dificultatea citirii literelor mărunte, în special când lumina este de slabă intensitate sau se manifestă prin fenomenul de obosire al ochilor după perioade de citit îndelungate.

Vrei să iei legătura direct cu noi?

SUNĂ-NE

Vrei să iei legătura direct cu noi?

Completează formularul de mai jos și te contactăm noi

ia legătura cu noi prin telefon:

0725 244 223

sau vino la clinica noastră:

Strada Mihai Eminescu 24, Bloc B13, Râmnicu Vâlcea
L - V: 10:00 - 18:00 S: 10:00 - 13:00 D: închis

Ce spun clienții noștri

De ce să alegi Medicalmavision?
Știm că fiecare persoană este unică şi la fel sunt şi ochelarii pe care îi poartă.
Din acest motiv, fiecare pereche de ochelari va fi personalizată în funcţie de nevoile medicale, dar şi estetice ale clienţilor noştri.

Clinica Medicalmavision satisface toate necesităţile în alegerea:

  • ramelor de ochelari, lentilelor pentru ochelarii de vedere și a lentilelor de contact cu dioptrii

  • lentilelor de contact cosmetice sau a accesoriilor optice, totul într-un mediu profesional și prietenos

Clinica Medicalmavision apreciază inovația, calitatea și dedicarea pentru a pune la dispoziția clienților noștri cele mai bune produse la cele mai avantajoase prețuri.
 
Faceți din necesitatea purtării ochelarilor de vedere o plăcere – ochelarii devenind astfel un accesoriu elegant.
Valorile în care credem sunt grija pentru sănătatea pacientului, eficiența, transparența și profesionalismul!
 
Fiecare pacient este important și respectat, de aceea rămânem fideli promisiunii de a deveni mai buni prin inovație, înțelegerea nevoilor pacienților noștri și îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

Principala noastră preocupare este calitatea serviciilor oferite și de aceea folosim cele mai noi metode de tratament, cele mai noi tehnologii și aparate, rame si lentile de calitate, branduri celebre ce va oferă un look particular și, mai ales, unic.

Numai la Medicalmavision în Râmnicu Vâlcea – sistemul idocenter pentru personalizarea ochelarilor.
Sistemul automat de centrare – INDO CENTER – ne permite măsurarea tuturor parametrilor, astfel încât lentilele să fie personalizate, perfect adaptate nevoilor purtatorului și comportamentului său vizual. Este foarte important atunci când alegeți un ochelar să fie de calitate și personalizat nevoilor dumneavoastră, deoarece calitatea lentilelor asigură calitatea vederii.

ECHIPA NOASTRĂ

Doctor 
Mihai Constantin

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG, doctor in stiinte medicale


Medic Specialist Oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, Chirurg pol anterior. Membru în numeroase Societăți Oftalmologice din țară și străinătate. A participat la congrese și conferințe internaționale de profil și la numeroase schimburi de experiență în clinici de prestigiu din Europa.

Doctor 
Ciucă Cristina

Medic specialist oftalmolog

Lucrează atât în domeniul privat cât și în Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București ca medic de gardă în cadrul departamentului de Primiri-Urgente.
Specializată în patologiile polului anterior și posterior, în prescrierea ochelarilor de vedere și a lentilelor de contact la adulți și copii.
Competențe în ecografie oculară, tomografie oculară, tratamente laser de pol anterior și injecții intraoculare.

Doctor 
Hurezanu Cătălin

Medic specialist oftalmolog

Medic Specialist Oftalmolog In Bucuresti, supraspecializat în oftalmopediatrie, spraspecializat în oculoplastie, chirurgia pleaopelor și a căilor lacrimale.

Doctor 
Mihai Constantin

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG, doctor in stiinte medicale


Medic Specialist Oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, Chirurg pol anterior. Membru în numeroase Societăți Oftalmologice din țară și străinătate. A participat la congrese și conferințe internaționale de profil și la numeroase schimburi de experiență în clinici de prestigiu din Europa.

Doctor 
Ciucă Cristina

Medic specialist oftalmolog

Lucrează atât în domeniul privat cât și în Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București ca medic de gardă în cadrul departamentului de Primiri-Urgente.
Specializată în patologiile polului anterior și posterior, în prescrierea ochelarilor de vedere și a lentilelor de contact la adulți și copii.
Competențe în ecografie oculară, tomografie oculară, tratamente laser de pol anterior și injecții intraoculare.

Doctor 
Hurezanu Cătălin

Medic specialist oftalmolog

Medic Specialist Oftalmolog In Bucuresti, supraspecializat în oftalmopediatrie, spraspecializat în oculoplastie, chirurgia pleaopelor și a căilor lacrimale.

Doctor
Ionescu Răzvan

Medic specialist oftalmolog

Doctor în Stiințe, supraspecializat în patologii retiniene, chirurg oftalmolog la Spitalul Județean Ilfov și la Clinica Medicare București.

Doctor 
Teleianu Oana

Medic specialist oftalmolog

Specializată în traumatologie, urgențe oftalmologice și chirurgia polului anterior.
Este specializată în intervenții chirurgicale, diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice majore și minore.

Doctor 
Zamfir Mădălina Nicoleta

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG

Este specializată în diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice minore și majore și în prescrierea ochelarilor de vedere la adulti si copii.

Doctor
Ionescu Răzvan

Medic specialist oftalmolog

Doctor în Stiințe, supraspecializat în patologii retiniene, chirurg oftalmolog la Spitalul Județean Ilfov și la Clinica Medicare București.

Doctor 
Teleianu Oana

Medic specialist oftalmolog

Specializată în traumatologie, urgențe oftalmologice și chirurgia polului anterior.
Este specializată în intervenții chirurgicale, diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice majore și minore.

Doctor 
Zamfir Mădălina Nicoleta

MEDIC SPECIALIST OFTALMOLOG

Este specializată în diagnosticarea și tratarea tuturor patologiilor oculare, inclusiv a urgențelor oftalmologice minore și majore și în prescrierea ochelarilor de vedere la adulti si copii.

Mihai Alina

Manager MedicalmaVision

Experiență vastă în domeniul medical, peste 10 ani în industria farmaceutică, participări la numeroase cursuri, congrese înterne și internaționale atât în domeniul medical cât și cel al dezvoltării personale și manageriale.

„Iubesc și pun multă pasiune și dedicare în tot ceea ce fac, iar deviza mea este: Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta.” – CONFUCIUS

 Codreanu
Romeo-Lucian

optometrist

Un bun profesionist, cu o vastă experiență în Optometrie. 
Mereu în temă cu ultimele inovații în ceea ce privește cercetarea științifică și tehnologia în domeniul opticii medicale.

Mesescu
Georgiana

COORDONATOR OPTICĂ MEDICALMAVISION

Optician, consilier de imagine și coordonatorul activității din optica Medicalma Vision.
Este o persoană dedicată, implicată, dornică de a oferi cele mai bune soluții în alegerea ramelor și lentilelor în raport cu nevoile și asteptările clienților nostri, punand în practică ceea ce au prescris medicii oftalmologi și optometriștii.

Mihai Alina

Manager MedicalmaVision

Experiență vastă în domeniul medical, peste 10 ani în industria farmaceutică, participări la numeroase cursuri, congrese înterne și internaționale atât în domeniul medical cât și cel al dezvoltării personale și manageriale.

„Iubesc și pun multă pasiune și dedicare în tot ceea ce fac, iar deviza mea este: Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta.” – CONFUCIUS

 Codreanu
Romeo-Lucian

optometrist

Un bun profesionist, cu o vastă experiență în Optometrie. 
Mereu în temă cu ultimele inovații în ceea ce privește cercetarea științifică și tehnologia în domeniul opticii medicale.

Mesescu
Georgiana

COORDONATOR OPTICĂ MEDICALMAVISION

Optician, consilier de imagine și coordonatorul activității din optica Medicalma Vision.
Este o persoană dedicată, implicată, dornică de a oferi cele mai bune soluții în alegerea ramelor și lentilelor în raport cu nevoile și asteptările clienților nostri, punand în practică ceea ce au prescris medicii oftalmologi și optometriștii.

Vrei să afli mai multe informații despre echipa, clinica și aparatura Medicalmavision?

Vrei să afli mai multe informații despre echipa, clinica și aparatura Medicalmavision?

Fă-ți o programare online

Doctor Mihai Constantin

Medic Specialist Oftalmolog, Doctor în Științe Medicale, Chirurg pol anterior. Membru în numeroase Societăți Oftalmologice din țară și străinătate. A participat la congrese și conferințe internaționale de profil și la numeroase schimburi de experiență în clinici de prestigiu din Europa.